UITLEG PROJECT

Iedereen welkom vanaf 21 jaar ongeacht genderidentiteit, sportief of non sportief. Er zijn programma's voor ieders niveau.

Dankzij deze fantastische sport zal je bij een volledige inzet snel verandering zien aan je lichaam en geest.

Trainingsdagen en uren worden in overleg met de deelnemers en het bedrijf vastgelegd. Afhankelijk van de infrastructuur in het bedrijf worden de lessen binnen het bedrijf georganiseerd of op een afgesproken locatie. 

Het minimum aantal deelnemers per bedrijf is vastgelegd op 10 personen. Een maximum aantal deelnemers wordt besproken met het bedrijf.

Mits overleg met de trainers en de Vlaamse Boksliga zal er na een totaal van minstens 60uren training per deelnemer, aan de hand van een praktijk/ theorie/ medische proef, beslist worden of de kandidaten in aanmerking komen voor deelname aan een Company Recreanten Tornooi. Deelname aan een tornooi is geen verplichting. U kan ook inschrijven voor de trainingen en zo meehelpen aan de opbouw van een team spirit.

Tegen wie je zal kampen wordt na enkele weken training vastgelegd door de trainers en de verantwoordelijken. Voor het bepalen van de gewichtscategorie├źn volgen we de opgegeven regels van de recreanten tornooien binnen de Vlaamse Boksliga. 

Personen die al een recreatieve ervaring hebben in de bokssport zijn zeker welkom. Personen die al ervaring hebben met wedstrijden als amateur in vuist- en voetgevechten kunnen helaas niet deelnemen aan een Recreanten Tornooi Bedrijven. Zij kunnen wel meetrainen,  wat zeker -een meerwaarde kan betekenen voor de groepstrainingen met hun collega's.

DOELSTELLING :

Uw bedrijf promoten via een bokskamp tijdens een Company Recreanten Tornooi, netwerken uitbouwen, grenzen verleggen, inspireren, de team spirit versterken, onvergetelijke momenten meemaken, mooie vriendschappen sluiten, ...