WERKING PROJECT

Trainingen : 

Voor de personen die mogen deelnemen aan een Recreanten Tornooi Bedrijven is een totaal van minimum  60uren training verspreid over minstens 8 maanden verplicht. Personen die niet wensen deel te nemen aan het recreanten tornooi, maar toch graag mee willen trainen, krijgen geen minimum aantal trainingsuren opgelegd. 

De inhoud van de lessen kan variƫren volgens het niveau van de deelnemers en de te bereiken doelen, maar verloopt volgens een vast stramien. We beginnen steeds met het losmaken van de spieren en gewrichten gevolgd door een korte opwarming waarna men overgaat tot de kern, nl het aanleren van de bokssport. We sluiten af met een cooling down en stretching. De lessen worden progressief opgebouwd en afhankelijk van het niveau van de deelnemers kan er intern in aparte groepen getraind worden volgens het niveau van de betrokkenen. Buiten de wekelijkse bokstrainingen krijgen de deelnemers ook op maat gemaakte trainingsprogramma's zodat ze in groep of individueel tijdens hun vrije tijd verder kunnen trainen.

De duurtijd van een groepsles kan variƫren van 1 tot maximaal 2u.

Materiaal :

Alle persoonlijk boksmateriaal is verplicht aan te kopen via Belgian Business Boxing zodat iedereen met hetzelfde kwalitatieve en veilige materiaal traint. Beschikt u reeds over boksmateriaal dan kunt u dat gebruiken na goedkeuring door BBB.